Текстил за уюта на вашия дом 02 / 9 802 702 | 0878 802 702
Текстилен Дом Уют» За нас

За нас

Текстилен дом "Уют" предлага богат избор от платове за пердета, завеси, дамска, покривки, спално бельо и автоматизирани корнизи. Изборът ни от продукти, на едро и дребно обхваща и материали, които участват в производството на мебели - силиконов пух, дунапрен, обемна вата, кокосова тапицерска вложка, дамаски; в производството на спално бельо - обемна вата и силиконов пух.

Предлагаме на едро и дребно интериорен текстил в разнообразни десени и разцветки на пердета, завеси, платове за покривки, дамаски. В магазините си поддържаме над 4000 различни артикула, а освен това предлагаме богат избор и от няколко колекции, които доставяме по поръчка на нашите клиенти. Директни вносители сме на тъкани от няколко турски, испански и италиански фабрики, което ни дава възможност за бърза реакция и конкурентни цени.

 При нас можете да намерите актуалните автоматизирани системи за управление на пердета и корнизи и аксесоари към тях. Предлагаме също и щори и богато разнообразие от продуктите на водещи марки като "Gardinia", "Muler", "Dofix".

Не на последно място Текстилен дом "Уют" предлагат услуги като ушиване на пердета, завеси, покривки, покривала за легла /шалтета/, спално бельо, вземане на размери, доставка до клиента и монтаж на предлаганите продукти. Фирмата разполага със собствен транспорт и предлага услугата доставка на поръчаните материали или готови продукти до клиентите си.